Här har vi samlat alla rapporter för dig att ta del av.

EMG-magasinet

EMG-magasinet 2021-2022

EMG-magasinet är fyllt av marknadsföringstips för dig som jobbar med digital marknadsföring för skolor och utbildningsföretag. Ladda ner helt kostnadsfritt!

Ladda ner EMG-magasinet →

gymnasium_se_start_blob_stat-250

Statistikrapport 2021 – en överblick av året som gått

Med vår statistikrapport får du en överblick av hur det gick för gymnasium.se under 2020, vad våra besökare var intresserade av och vad som trendade bland dem.

Ladda ner statistikrapporten →

gymnasievalsrapporten-blob

Gymnasievalsrapporten 2020

Genom att ta del av vår rapport får du en inblick i vilka förväntningar och åsikter eleverna har kring gymnasievalet, framtida yrkesliv och andra gymnasierelaterade frågor.

Ladda ner gymnasievalsrapporten 2020 →

gymnasium-covidrapport-ht-blob

Rapport: Gymnasiestudier under covid-19

Uppföljning av vår användarundersökning från våren 2020. Vi undersökte vi hur den pågående situationen med covid-19 har påverkat hur våra användare väljer gymnasium och hur de som börjat gymnasiet klarat av omställningen av undervisningen.

Ladda ner rapporten →

Vill du ha hjälp med att marknadsföra din skola?

Kontakta oss för att ta reda på mer om hur ett samarbete med oss ser ut.

Kontakta oss →

gymnasium-covidrapport-vt-blob

Rapport: Studier under coronatider

Under våren 2020 undersökte vi om den pågående situationen med covid-19 påverkat hur våra användare väljer gymnasium och hur de som börjat gymnasiet klarat av omställningen av undervisningen under denna tid.

Ladda ner rapporten →

gymnasium-barometern-2019-blob

Den ultimata marknadsföringsguiden för gymnasieskolor!

Gymnasiebarometern 2019/2020 är fullmatad med statistik om de mest sökta programmen och inriktningarna. Här hittar ni även ovärderliga tips, trender och nyheter inom digital marknadsföring

Ladda ner gymnasiebarometern 2019/2020→

gymnasievalsundersokningen-ny-blob

Gymnasievalsrapporten 2019

Vi på gymnasium.se genomför årliga undersökningar bland vår målgrupp (blivande gymnasieelever). Det här gör vi för att vi (och ni såklart!) ska få en bättre förståelse för dem och hur de tänker om gymnasievalet.

Ladda ner gymnasievalsrapporten 2019 →