Öka din synlighet och nå rätt målgrupp med våra tjänster

Kontakta oss →

Utökad publicering


Grundpublicering

Varje år besöks gymnasium.se hela fem miljoner gånger. Vill ni vara sökbara för hela målgruppen och ta marknadsandelar behöver ni därför finnas med hos oss. På er skolpresentation kan besökare läsa om er skola och lämna intresseanmälan. 

Läs mer om vår tjänst grundpublicering →

Elevreportage

Låt eleverna berätta om skolan! Vill ni ge era besökare på gymnasium.se en ännu bättre inblick i hur det är att vara elev på er skola? Ett elevreportage syns både på skolpresentationen och på programsidorna. 

Läs mer om vår tjänst elevreportage →

Videoreportage

Eftersom att välja utbildning är ett stort beslut, så är video ett kraftfullt verktyg för att skapa en känsla och personligt intryck. Komplettera din marknadsföring med en inspirerande video som ger en inblick i er skola.

Läs mer om vår tjänst videoreportage→

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Nå ut till gymnasium.se:s medlemmar som har bett om information från gymnasium.se genom vår tjänst nyhetsbrev.

Läs mer om vår tjänst nyhetsbrev →

Riktat utskick

Nå ut till våra medlemmar som ensam aktör! Nischa er kommunikation genom ett riktat mejlutskick inom ett visst ämnesområde eller geografiskt. 

Läs mer om vår tjänst riktat utskick →

Vägledarbrevet

Nå ut till studie- och yrkesvägledare! Två gånger per termin skickar vi ut Vägledarbrevet, ett nyhetsbrev anpassat och riktat mot SYVar.

Läs mer om vår tjänst Vägledarbrevet →

SMS-utskick

Nå eleverna direkt via SMS! Majoriteten av våra användare besöker gymnasium.se via mobilen. Genom ett SMS-utskick kan ni nå gymnasieväljarna direkt i deras SMS-inkorg.

Läs mer om vår tjänst SMS-utskick→

Riktade tjänster


Prio-placering

Ta er till toppen av sökreslutatet med vår version av Google Ads. Prio-placering ger er möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta på precis de sökningar ni vill. Våra grafiska formgivare och copywriters tar fram allt material.

Läs mer om vår tjänst prio-placering →

Sponsring av söket

Vill ni sticka ut ur mängden när nyfikna elever letar efter en gymnasieutbildning? Genom att sponsra specifika program, inriktningar, län eller orter får ni ökad exponering inom ett område som är relevant för er.

Läs mer om vår tjänst sponsring av söket →

Facebook & Instagram Retargeting

Facebook & Instagram Retageting-kampanj är ett utmärkt sätt att fånga uppmärksamheten hos de som ska välja gymnasium på Facebook och Instagram. Tjänsten kräver inget material från er.

Läs mer om vår tjänst Facebook & Instagram Retargeting →

TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos unga i gymnasieåldern som letar efter information om program och antagning. Här syns ni på ett av de mest populära och växande sociala nätverken just nu. Vi hjälper er ta fram allt material.

Läs mer om TikTok Retargeting →

Tips!

 


Exponeringstjänster


Banners

Välj mellan vår toppbanner eller sitewide banner. Med toppbannern syns du på toppen av sidan och är det första besökaren ser. Sitewide banner är en av våra bredaste exponeringstjänster i och med att den syns på samtliga utbildningar och sidor på gymnasium.se.

Läs mer om vår tjänst banners →

Sponsring av meritvärde

Sidan som allra flest besöker på gymnasium.se är sidan där elever kan räkna ut sitt meritvärde för sina högstadiebetyg. Genom att synas med en annons på den här sektionen når ni ut till en bred massa av blivande gymnasielever.

Läs mer om vår tjänst sponsring av meritvärde →

Sponsring av Gymnasiestestet

Synlighet för de som inte bestämt sig! Som ensam annonsör på Gymnasietestet följer er annons med under hela testet. Ett utmärkt tillfälle att lyfta de program behöver fler elever.

Läs mer om vår tjänst sponsring av Gymnasietestet→


Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om våra tjänster. 


Digital eventlösning

Håll ett virituellt event för att nå ut till elever! Vill ni anordna en digital mässa eller öppet hus för er skola? Vi hjälper er att komma igång med innehållet, marknadsföringen och tillhandahåller den digitala mässmiljön. 

Läs mer om vår tjänst digital eventlösning →

Vägledarträffen

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att hjälpa elever och studenter att hitta sin utbildning. På vårterminen arrangeras Vägledarträffen fysiskt i Stockholm, Göteborg och Malmö. På höstterminen är Vägledarträffen digital.

Läs mer om Vägledarträffen →

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande gymasieelever med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua elever eller för att använda i marknadsföringssyfte. 

Läs mer om videoproduktion →

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med mer information.