Öka din synlighet med våra tjänster

Kontakta oss →

Ladda ner produktblad →

Utskickstjänster


Nyhetsbrev

Vi ger er möjligheten att berätta om vad som gör er skola unik och varför de blivande eleverna ska välja just er gymnasieskola genom att nå ut till rätt målgrupp under rätt tider under året.

Riktat utskick

Nå ut till våra medlemmar som ensam aktör! Nischa er kommunikation genom ett riktat mejlutskick inom ett visst ämnesområde eller geografiskt. 

Vägledarbrev

Nå ut till studie- och yrkesvägledare! Två gånger per termin skickar vi ut Vägledarbrevet, ett nyhetsbrev anpassat och riktat mot SYVar.

Riktade tjänster


Prio-placering

Ta er till toppen av sökreslutatet med vår version av Google Ads. Prio-placering ger er möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta på precis de sökningar ni vill. Tjänsten kräver inget material från er!

Sponsring av söket

Vill ni sticka ut ur mängden när nyfikna elever letar efter en gymnasieutbildning? Genom att sponsra specifika program, inriktningar, län eller orter får ni ökad exponering inom ett område som är relevant för er.

Facebook & Instagram Retargeting

Facebook & Instagram Retageting-kampanj är ett utmärkt sätt att vara ”top-of mind” och fånga uppmärksamheten hos de som ska välja gymnasium på Facebook och Instagram. Tjänsten kräver inget material från er!

TikTok Retargeting

Fånga uppmärksamhet hos unga i gymnasieåldern som letar efter information om program och antagning. Här syns ni på ett av de mest populära och växande sociala nätverken just nu. Tjänsten kräver inget material från er!

Läs mer om TikTok Retargeting →

Tips!

HubSpot Video

 


Exponeringstjänster


Banners

Välj mellan vår toppbanner eller sitewide banner. Med toppbannern syns du på toppen av sidan och är det första besökaren ser. Sitewide banner är en av våra bredaste exponeringstjänster i och med att den syns på samtliga utbildningar och sidor på gymnasium.se.

Sponsring av sektion

Genom att sponsra en utvald sektion på gymnasium.se kan ni öka er synlighet för målgruppen. Den här tjänsten tillåter er att själv välja var ni ser störst potential att ni elever ni är intresserade av.

Sponsring av meritvärde

Sidan som allra flest besöker på gymnasium.se är sidan där elever kan räkna ut sitt meritvärde för sina högstadiebetyg. Genom att synas med en annons på den här sektionen når ni ut till en bred massa av blivande gymnasielever.


Vill du veta mer om våra tjänster?

För mer information om att våra tjänster kan du fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett produktblad där du kan läsa mer om våra tjänster. 


Sponsring av gymnasietestet

Gymnasietestet kan våra användare genom ett test på 23 frågor ta reda på vilket gymnasieprogram som skulle kunna passa dem. Som annonsör på Gymnasietestet följer er annons med under hela testet och är därför synlig för användaren under en lång tid.

Sponsrad artikel

Sponsra en artikel som publiceras i vår nyhetssektion, bland övriga, redaktionella texter. Syftet med de sponsrade artiklarna är att erbjuda er ett utrymme för att lyfta något unikt med skolan, som får större exponering än ett vanligt elevreportage.

Mässor och events

Hjälper blivande elever hitta sitt drömgymnasium. Arrangera en egen mässa med vår digitala mässlösning eller delta på någon av gymnasium.se:s mässor och events.

Läs mer om våra mässor och events →

Videoproduktion

Med videoproduktion kan du nå ut till blivande gymasieelever med rörligt material för att visa era lokaler, intervjua elever eller för att använda i marknadsföringssyfte. 

Läs mer om videoproduktion →

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med mer information.