Om oss

keg_small_200

 

Vår verksamhet

Keystone Education Group (Keystone) grundades 2001 under namnet Educations Media Group med en ambitiös vision: ”Att hjälpa alla i hela världen att hitta rätt utbildning”. Efter 20 år av tillväxt är Keystone marknadsledande i att marknadsföra utbildningar och driver världens största sökplattformar för utbildning och kompetensutveckling. I juni 2021 gick Educations Media Group och Keystone Academic Solutions samman och bildade Keystone Education Group. Keystones vision är att hjälpa blivande studenter och utbildningssökande att fatta ett av de viktigaste besluten i deras liv – nämligen att hitta rätt utbildning. 

Tillsammans med 5 600 utbildningsanordnare i 190 länder hjälper Keystone årligen 120 miljoner studenter hitta rätt utbildning. Bland Keystones webbplatser ingår gymnasium.se, studentum.se, educations.com, Masterstudies.com, Bachelorstudies.com och FindAMasters.com. Keystones ägare är, förutom medgrundarna av företaget, även två av nordens ledande riskkapitalbolag Viking Venture och Verdane. Företaget har omkring 800 medarbetare på kontoren i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Spanien, Storbritannien och huvudkontoret i Fornebu, Norge. 


800 
medarbetare

460
Webbplatser

5600+
betalande kunder

Några av de sajter vi driver:studentum.se logo

 


gymnasium.se logo

 

 

 


utbildning.se logo

 


kurser.se logo

 

Våra värdeord


Passion

Vi brinner för utbildning och all positiv förändring den medför. Vi inspireras av våra miljontals besökare samt våra samarbetspartners och deras långa erfarenhet i utbildningsbranschen.

Performance

Vi är resultatorienterade och strävar alltid efter att uppnå våra mål på såväl individ- som teamnivå. På Keystone Education Group gör vi alltid det lilla extra för att leverera i tid – och fullt ut. 

Professionalism

Vi är dedikerade, har hög arbetsmoral och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Vi förstår våra kunders och användares behov och eftersträvar leverans av högsta kvalitet.

test-tack
 

Nyfiken på vilka vi är som arbetar på Keystone?

På Keystone uppmuntrar vi utveckling i form av kompetensutveckling och kunskapsdelning för att varje individ ska nå sin fulla potential. Tillsammans skapar vi en miljö som uppmuntrar kreativitet och nya vägar till framgång.

Träffa teamet→

hands_heart_yellow-1
 

Vill du bli en av oss?

Vad roligt! Keystone Education Group växer och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talanger. 

Se våra lediga tjänster →

gymnasium-barometern-2019-blob
 

Senaste rapporterna

Ta del av de senaste nyheterna och trenderna för gymnasium.se. Här hittar du Keystonemagasinet, statistikrapporten och mycket mer.

Jag vill veta mer →

gymnasium-covidrapport-ht-blob
 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Boka ett möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig uppnå dina mål och locka fler gymnasieelever till dina utbildningar.

Kontakta oss →