Materialspecifikationer för era tjänster hos gymnasium.se

Här hittar du bildmått och rekommendationer för våra tjänster

Hur stor ska bilden vara i en sponsring? Och hur många tecken kan er text i nyhetsbrevet vara? Här kan du enkelt se materialspecifikationer för alla våra tjänster!

Ladda ner materialspecifikationer
Överblick
Få en överblick över hela vårt tjänsteutbud

Synas högst upp i en nischad sökning? Synas brett över hela sajten eller lokalt för ungdomar i ert närområde? Exponeras i sociala medier eller i vårt nyhetsbrev? Bygga ert varumärke långsiktigt eller fylla klasserna nästa termin? Oavsett vilka utmaningar ni står inför vill vi hjälpa er och har ett brett utbud av tjänster som uppfyller olika ändamål.

Läs mer om våra tjänster
Tjänster
education_media_group_symbol_rgb

gymnasium.se är en del av EMG - Educations Media Group. Vi är ett av de ledande företagen inom digital marknadsföring i utbildningsbranschen sedan 2001. EMG har sitt huvudkontor i Stockholm och sysselsätter över 200 medarbetare som tillsammans jobbar med visionen att hjälpa alla i hela världen att hitta sin utbildning.

Utöver gymnasium.se och våra andra svenska sajter utbildning.se, studentum.se, AllaStudier.se, kurser.se, gymnasiesärskola.se och aktivitet.se driver vi även den globala söktjänsten educations.com. Vi är också verksamma i Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, USA och Storbritannien.