Vi har ett brett utbud av tjänster.

Våra tjänster

Oavsett om ni är en riksrekryterande skola, organisation för utlandsstudier eller en kommunal skola med få eller alla program finns det en tjänst för just era behov.

Utökad publicering

Du har möjlighet att utöka din publicering på gymnasium.se med elevreportage där du låter tidigare elever berätta om skolan, videoreportage för att fånga besökarens uppmärksamhet eller genom att synas på vår lista för lediga platser.

Elevreportage

Låt eleverna berätta om skolan! Med ett elevreportage ger du ordet till en nuvarande eller tidigare elev som får berätta om hur hen tyckte det var att studera på skolan, vad som varit roligast och hur hen ser på sin framtid.

Videoreportage

Fånga besökarens uppmärksamhet! Filmer blir allt mer det ledande sättet att ta in information, därför erbjuder vi möjligheten att visa filmer på gymnasium.se.

Lediga platser

Få hjälp att fylla de klasser som saknar elever!
Varje år skapar vi på gymnasium.se en lista med skolor som har lediga platser på sina program för att hjälpa våra besökare med sitt gymnasieval.

Utskickstjänster

Vill ni nå elever inom ett visst geografiskt område? Eller vill ni skicka information till elever som är intresserade av ett visst program? Vår gedigna medlemsdatabas gör det möjligt för er att köpa riktade utskick till just dem ni vill nå – eller bred exponering i vårt månatliga nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vi ger er möjligheten att berätta om vad som gör er skola unik och varför de blivande eleverna ska välja just er gymnasieskola genom att nå ut till rätt målgrupp under rätt tider under året.

Vägledarbrevet

Nå ut till studie- och yrkesvägledare! Två gånger per termin så skickar vi ut Vägledarbrevet, ett nyhetsbrev anpassat och riktat mot studie- och yrkesvägledare.

Riktat utskick

Nischa er kommunikation genom ett riktat mejlutskick inom ett visst ämnesområde eller geografiskt. Ni kan nischa er information genom gymnasieprogram, län och ålder.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att nå ut?

Kontakta oss för mer information →

Exponeringstjänster

Med våra exponeringstjänster blir du extra synlig för målgruppen. Du kan synas på toppen av sidan eller på samtliga sidor med våra banners. Eller så väljer du att sponsra en sektion eller innehåll på sajten.

Banners

Välj mellan vår toppbanner eller sidobanner. Med vår toppbanner syns du på toppen av sidan och är det första besökaren ser. Sidobanner är en av våra bredaste exponeringstjänster i och med att den syns på samtliga utbildningar och sidor på gymnasium.se.

Sponsrat innehåll och sektioner

Sponsra en del av sajten, våra mest besökta sidor "Meritvärde-sidorna" eller Gymnasietestet. Genom att sponsra innehåll eller sektioner på gymnasium.se ökar ni er synlighet för målgruppen.

Riktade tjänster

Med våra riktade tjänster når du målgruppen genom att synas på utvalda områden. Priority Listing är vår version av Google Ads och ger er bästa möjliga exponeringsyta i sökresultatet.

Priority
Listing

Vill du lyfta ett program som går lite trögt? Få bra exponering av ett nytt program eller bara lyfta ett program i allmänhet? Topp 3 ger er möjlighet att få bästa möjliga exponeringsyta på precis de sökningar ni vill.

Sponsring av söket

Vill ni stå ut ur mängden när nyfikna elever letar efter gymnasieutbildning? Genom att sponsra specifika program, inriktningar, län eller orter får ni ökad exponering inom ett område som är relevant för er.

Facebook Retargeting

Med Facebook retargeting kampanj når du personer som visat intresse för de program som din skola erbjuder. Ett utmärkt sätt att vara ”top-of-mind” och fånga uppmärksamheten hos de som ska välja gymnasium på Facebook och Instagram.

Mässor och events

Nå ut till blivande elever på våra mässor och events. Vi erbjuder olika typer av mässor och events som du kan delta på. Vägledarträffen är ett event skräddarsytt för SYV:ar och Digitala gymnasiemässan hjälper blivande elever hitta sitt drömgymnasium.

Vägledarträffen

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige. Vi bjuder in till inspirerande
föreläsningar med olika teman som rör skolans värld med fokus på vägledning
och utbildningsmöjligheter.

Digitala gymnasiemässan

Ta chansen att komma i kontakt med elever och hjälpa dem att hitta sin drömutbildning! gymnasium.se anordnar den Digitala gymnasiemässan där ni möter blivande elever i en virtuell mässmiljö.

Digital mässlösning

Nå ut till elever med en egen mässa! Vill ni anordna en digital mässa för er skola men känner att ni saknar tillräckligt med kunskap och teknik? Lugn, vi på gymnasium.se kan hjälpa er att anordna den!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med mer information.