Vad vi erbjuder

Ett brett utbud av tjänster

Oavsett om ni är en riksrekryterande skola, organisation för utlandsstudier eller en kommunal skola med få eller alla program finns det en tjänst för just era behov.
Sökbarhet
Sökmotorotpimerade sidor
Sedan starten 2006 har SEO varit vår specialitet. Våra sidor är sökmotoroptimerade, vilket innebär att era utbildningar inte bara är synliga för besökarna på gymnasium.se, utan även via Googlesökningar.
Intresseanmälningar
Få kontakt med intresserade elever

Som kund hos gymnasium.se får ni ett skräddarsytt intresseanmälningsformulär på alla era sidor.  Ni får en notifikation varje gång en elev som är intresserad av er skola eller något av era program gör en intresseanmälan. Ni kan då enkelt bjuda in dem  till era öppet hus eller hålla kontakt med dem under hela valperioden.

users
Branding
Gör ert varumärke synligt för målgruppen

Visa besökarna hela ert programutbud, ni får en sida för varje inriktning ni erbjuder. Ni kan dessutom koppla era Instagram och Facebook-konton och genom smarta moduler visa era sociala media-flöden i realtid.

På gymnasium.se kan era tidigare elever recensera er skola och på så vis förmedla era största fördelar till rätt målgrupp

megaphone
Recensionsverktyg
Samla in recensioner

Som kund hos gymnasium.se har ni automatiskt tillgång till vårt recensionsverktyg via ert kundlogin. Här kan ni enkelt ladda upp en lista över elever ni vill be om en utvärdering ifrån. Med några knapptryckningar kan ni skicka iväg en inbjudan till att recensera er skola hos oss, för att fler elever ska få en bra bild av hur det är att gå en utbildning hos er.

quote-right

Priority listing

arrow-from-bottom

Med priority listing ökar ni aktivt er synlighet i gymnasium.se:s träfflistor. Era utbildningar visas med denna tjänst bland de tre första sökträffarna inom er kategori.

Utskickstjänster

envelope

Vill ni nå elever inom ett visst geografiskt område? Eller vill ni skicka information till elever som är intresserade av ett visst program? Vår gedigna medlemsdatabas gör det möjligt för er att köpa riktade utskick till just dem ni vill nå - eller bred exponering i vårt månatliga nyhetsbrev som når 20 000 aktuella medlemmar.

Retargeting

bullseye-arrow

Hela tjänsteutbudet
Se hela vår tjänsteportfölj

Få en överblick av alla våra tjänster - ladda ner vårt tjänsteportfölj för att få en överblick över allt som ingår i grundpublicering och övriga tjänster vi kan erbjuda för att tillgodose just era marknadsföringsbehov.

Ladda ner