Träffa teamet: Hon bygger er publicering!

 

Namn och ålder 

Maja Brink, 27 år 

Titel 

Client Content – Team Leader 

Beskriv dig själv med tre ord 

Social, positiv och en riktig matälskare! 

Vad har du för utbildning? 

Media- och kommunikationsvetenskap, Reklam och PR, Digital affärsutveckling 

Hur länge har du jobbat på Keystone? 

Snart fyra år! 

 

Hur hamnade du på Keystone? 

Min storebror jobbade som Key Account Manager på utbildning.se och tipsade mig om att söka extrajobb på Keystone då jag fortfarande pluggade. Jag sökte och fick jobbet! När studierna var avklarade blev jag heltidsanställd som Client Content Coordinator.  

Vad innebär ditt jobb?  

Jag ansvarar över att koordinera alla inkommande publiceringsförfrågningar från våra kunder och säljare. Jag leder mitt publish-team och ser till att alla har att göra och att våra sajter är uppdaterade innan given deadline. Jag har mycket kundkontakt vilket jag älskar! 

Hur hjälper du Keystones kunder? 

På många sätt! Dels hjälper jag kunderna att publicera information, det kan vara allt från nya utbildningar, startdatum och bilder till textreportage och videos. Jag hjälper även till med att sökoptimera våra kunders publiceringar och ge tips på hur de kan förbättra sina sidor för bästa möjliga resultat! 

Varför är ditt arbete viktigt för att utbildare ska hitta rätt studenter? 

Att informationen stämmer på våra kunders publiceringar är A och O för att våra besökare ska kunna hitta och välja rätt utbildning. 

Berätta om ett möte med en kund som du minns lite extra 

Det måste vara när jag och vår Site Manager, Max besökte en kunds konferens ute på Långholmen. Vi höll ett seminarium om hur man bäst marknadsför sina kurser. Det blev uppskattat av alla och det var kul att få möta de personer man mejlar med om dagarna. 

Vad är det bästa med ditt jobb? 

Det bästa med mitt jobb är nöjda kunder som ser värdet i det vi gör. Samt att få vara med och bygga upp en kunds publicering och sen se resultat av det man gjort. Sist men inte minst är det alla fantastiska kollegor jag får äran att jobba med! 

Vad är mest utmanande med ditt jobb?  

Eftersom jag ansvarar över publiceringarna på sju olika sajter kan det emellanåt bli väldigt stressigt och då är utmaningen att kunna prioritera rätt och delegera det som går.  

Vad är ditt bästa marknadsföringstips?  

Att jobba mycket med videos och recensioner! 

Gabrielle Längbo

Digital Content Specialist