Vi vill hjälpa alla elever i Sverige att hitta rätt gymnasieutbildning.

Vilka är vi?

Vi är stolta över att gymnasium.se idag är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor och gymnasieutbildningar.

Våra besökare är hos oss för att de söker information om något gymnasierelaterat – en gymnasieskola, en gymnasieutbildning eller om gymnasiet i allmänhet. De som letar information är framförallt potentiella gymnasieelever och vårt mål är att de ska hitta rätt gymnasieskola och rätt gymnasieutbildning.

Annonsera hos oss →

Snabbfakta

Organisk trafik

+ 500

Betalande kunder

+ 5 mn

Besök under 2020

+ 1,3 mn

Sidvisningar per månad

gymnasium_se_start_blob_stat-250

Statistikrapport 2021 – en överblick av året som gått

Med vår statistikrapport får du en överblick av hur det gick för gymnasium.se under 2020, vad våra besökare var intresserade av och vad som trendade bland dem.

Ladda ner statistikrapporten →

gymnasium_se_blogg_250

Trender och nyheter för gymnasieskolor

Vi har många års erfarenhet av digital marknadsföring av gymnasieskolor och vi delar gärna med oss av vad vi lärt oss. På vår bloggsektion kan du bland annat läsa om senaste nyheterna i branschen, trendspaningar, tips och guider i digital marknadsföring och mycket mer.

Besök bloggen →

gymnasium_se_start_blob_barre_250

Ultimata marknadsföringsguiden för gymnasieskolor

Gymnasiebarometern är fullmatad med tips och trender inom digital marknadsföring. Du får även lära dig mer om hur unga tänker kring gymnasievalet och hur just du kan göra för att öka dina chanser att nå målgruppen.

Ladda ner Gymnasiebarometern →

Vill du ha hjälp med att marknadsföra din skola?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan marknadsföra dina gymnasieprogram och få fler elever.

gymnasiesarskola_se_blob_250

Sedan 2015 driver vi systersajten gymnasiesärskola.se

Det är en anpassad webbplats med information om gymnasiesärskolan som skolform samt om alla gymnasiesärskolor i Sverige.

Gör dina program sökbara på gymnasiesärskola.se! Öka kännedomen om din skola genom marknadsföring hos oss. Vi hjälper dig att nå ut med information till elever och föräldrar.

gymnasiesärskola.se →

emg-logotype-1

En del av Educations Media Group

gymnasium.se är en del av EMG – Educations Media Group. Ett av de ledande företagen inom digital marknadsföring i utbildningsbranschen sedan 2001. EMG har sitt huvudkontor i Stockholm och sysselsätter över 200 medarbetare som tillsammans jobbar med visionen att hjälpa alla i hela världen att hitta sin utbildning.

Utöver gymnasium.se och våra andra svenska sajter studentum.se, AllaStudier.se, utbildning.se, kurser.se, aktivitet.se och gymnasiesärskola.se driver vi även den globala söktjänsten educations.com. Vi är också verksamma i Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, USA och Storbritannien.

Besök educationsmediagroup.com →