Vi vill hjälpa alla elever i Sverige att hitta rätt gymnasieutbildning.

Vilka är vi?

Vi är stolta över att gymnasium.se idag är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor och gymnasieutbildningar.

Våra besökare är hos oss för att de söker information om något gymnasierelaterat – en gymnasieskola, en gymnasieutbildning eller om gymnasiet i allmänhet. De som letar information är framförallt potentiella gymnasieelever och vårt mål är att de ska hitta rätt gymnasieskola och rätt gymnasieutbildning.

Bli kund hos oss


Snabbfakta

 

84 %

Organisk trafik

+ 500

Betalande kunder

 5,6 mn

Besök under 2021

+ 1,4 mn

Sidvisningar per månad

stat-gymnasium
 

Vår senaste statistikrapport

Vi har mött ännu ett speciellt läsår – ladda ner statistikrapporten med siffror från 1 juli 2021 till 31 december 2021 och få en överblick över hur det gick för sajten under perioden.

Ladda ner statistikrapporten →

gymnasiesarskola_se_blob_250
 

Sedan 2015 driver vi systersajten gymnasiesärskola.se

Det är en anpassad webbplats med information om gymnasiesärskolan som skolform samt om alla gymnasiesärskolor i Sverige.

Gör dina program sökbara på gymnasiesärskola.se! Öka kännedomen om din skola genom marknadsföring hos oss. Vi hjälper dig att nå ut med information till elever och föräldrar. 

gymnasiesärskola.se →

Vill du bli kund?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan marknadsföra dina gymnasieprogram och få fler elever.

keg_small_200
 

En del av Keystone Education Group

gymnasium.se är en del av Keystone Education Group. Keystones vision är att hjälpa blivande studenter och utbildningssökande att fatta en av de viktigaste besluten i deras liv – nämligen att hitta rätt utbildning.

Mer om Keystone →