Så visar du upp skolans recensioner

 

Recensioner är viktiga för att ge framtida elever en inblick i skolan och de program ni erbjuder. Med vår recensionswidget kan du spegla era recensioner från gymnasium.se till skolans egna webbplats.

Att ta del av omdömen, upplevelser och feedback är värdefullt för både framtida elever och dig som jobbar på en gymnasieskola. Visa upp dina recensioner och hjälp dina besökare i valet att välja just din skola och dina program. Widgeten hämtar recensioner automatiskt från dina sidor på gymnasium.se, och den kommer fortsätta visa recensioner som kommer in efter du aktiverat widgeten. 

Fördelar med en widget:

  • Du kan på ett snyggt och tydligt sätt på din egen webpplats presentera dina recensioner som du har på gymnasium.se
  • Widgeten länkar till din recensionssida på gymnasium.se
  • Du kan samla in recensioner via din widget och dela och visa dem på flera olika ställen

 

Hur ser recensionswidgeten ut?

gymnasium-se-recensionswidget-blogg

Med recensionswidgeten kan du välja att visa recensioner för ett specifikt program eller för hela skolan. Widgeten finns också tillgänglig i två varianter – en som visar kommentarer från recensionerna och en där bara ditt snittbetyg visas. Bilden till vänster visar recensioner för ett specifikt program, vilket är bra om du vill visa dina recensioner för olika program på din sajt. Bilden till höger visar recensioner för hela skolan.

 

Kom igång – vi guidar dig!

Se vår videoguide: 

 

 

Vår Kundportal tillhandahåller den kod som behövs för att spegla recensioner på din webbplats. Det du behöver göra är att klistra in koden på din sajt och resten uppdateras automatiskt när du får in nya recensioner.

Hämta din kod i Kundportalen

💡 Tips! Om du känner dig osäker på hur kodning på webbplatser fungerar kan det vara bra att ta hjälp av den person som byggt webbplatsen eller som är webbansvarig.


Kostar det något extra? Nej, recensionswidgeten ingår i ditt baspaket och kan användas på så många program och sidor du vill.

 

Denice Karlsson

Digital Content Manager