Höjdpunkter från 2022

 

2022 har varit ett händelserikt och utvecklande år. Vi är stolta att presentera vår årsresumé där vi har samlat ett axplock av det gångna årets nya tjänster och spännande rapporter! Nu tar vi tillsammans adjö till 2022 och välkomnar 2023 och alla de möjligheter som det nya året bär med sig.  

 

TikTok Retargeting  

En av årets största nyheter är att vi numera erbjuder TikTok Retargeting. TikTok är en av världens största appar och en plats där många ungdomar spenderar mycket tid. Genom att boka TikTok Retargeting syns du för din målgrupp på ett effektivt och snyggt sätt med hjälp av vår grafiska formgivare. Ta möjligheten! 

Läs mer om tjänsten

 

Våra webbinarier 

Under året har vi släppt många lärorika webbinarier där experter delar med sig av information och lärdomar. Vi kan varmt rekommendera Erik Modigs webbinarium där han talar om hur man bäst jobbar med marknadsföring. Missa inte det!  

Här kan du se våra webbinarier

 

Gymnasievalsrapporten 2022 

Gymnasievalsrapporten är som alltid årets stjärna! Vårt kommunikationsteam har skapat en djupgående rapport där du kan lära dig om hur våra användare tänker kring gymnasievalet. I rapporten kan du läsa om vad som är avgörande för många när de gör sitt gymnasieval, information som du sedan kan använda för att utveckla din verksamhet. Om du inte redan har läst gymnasievalsrapporten är det hög tid att göra det.  

Ta del av gymnasievalsrapporten

76f9a0c7-e433-4dcf-a309-74b361711475

 

Statistikrapporten 

I februari och augusti släppte vi våra statistikrapporter där du som kund kan ta del av statistik från våra sajter. Bland annat kan du läsa om vilka program och inriktningar som har ökat mest under läsåret, hur många besök hemsidan har haft och vilka yrken som har varit mest populära på yrkesguiden.  

Här hittar du statistikrapporterna

Gabrielle Längbo

Digital Content Specialist