Årsresumé 2023

 

Nu är slutet på 2023 här, och vi på gymnasium.se har haft ett spännande och lärorikt år bakom oss. Det har blivit dags att summera året som gått, och blicka tillbaka till några av våra höjdpunkter från året som gått. Därmed presenterar vi vår årsresumé 2023. 

 

Gymnasievalsrapporten 2023 

Hur tänker högstadie- och gymnasieelever kring sin utbildning och framtid? Dessa svar kan du hitta i vår årliga Gymnasievalsrapport. I årets undersökning deltog 2883 högstadie- och gymnasieelever och svarade på frågor som berörde bland annat val av skola, program, yrke och deras framtid.  

Ta del av hela Gymnasievalsrapporten här →

 

Våra artiklar och tips 

I år har vi tagit fram ännu mer intressanta och spännande artiklar, tips och guider som riktar sig mot blivande och existerande gymnasieelever.  

Läs fler av våra artiklar här →

 

gymnasium.se har fått en ny design 

Tidigare under året lanserade vi en helt ny design på gymnasium.se. Vi har bland annat uppdaterat våra programsidor och skolpresentationer. Utöver detta har även våra artiklar och huvudmenyn uppdaterats och fått en helt ny fräsch design! 

Läs mer om vår nya design här →

 

Våra webbinarier  

Vi har även detta år haft möjligheten till att skapa spännande och lärorika webbinarier där experter presenterar våra bästa tips inom olika områden. Några exempel på webbinarier vi skapat i år är "Så lyckas du med din storytelling”, “Boosta din annonsering på TikTok” och “Så skapar ni engagemang på sociala medier”.  

Ta del av alla våra webbinarier här →

Denice Karlsson

Site Manager